ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Facebook
 
 
MARGELLOS PREMIUM MEAT
Κρεοπωλείο Αίγινα - Εμπόριο Νωπών Κρεάτων Αίγινα

Το κρεοπωλείο μας “Margellos Premium Meat” το οποίο βρίσκεται στην Αίγινα, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια και καθημερινά σας προσφέρει, με συνέπεια και επαγγελματισμό, φρέσκα κρέατα καθώς και μια μεγάλη ποικιλία διαλεχτών προϊόντων που δεν θα πρέπει να λείπουν από το τραπέζι σας.

Με αίσθημα ευθύνης και με κύριο στόχο την ικανοποίηση κάθε πελάτη, διαθέτουμε και σας προσφέρουμε μια τεράστια ποικιλία κρεάτων όπως μοσχαρίσιο, χοιρινό, αρνάκι, κατσικάκι και πουλερικά με δυνατότητα επιλογής είδους και ποσότητας που επιθυμείτε, αλλά και δυνατότητα μεριδοποίησης τους.

 


 

 
ΜΕΡΑΚΙ  & ΑΓΑΠΗ

Χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας κρέας και πολλά φρέσκα και παραδοσιακά προϊόντα δημιουργούμε πεντανόστιμα χειροποίητα παραδοσιακά αλλά και πιό ιδιαίτερα κρεατοσκευάσματα που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν και μπορούν να κάνουν το τραπέζι σας ξεχωριστό.

Το κρέας είναι το πάθος μας και αυτό το αποδεικνύουμε καθημερινά επιλέγοντας τα καλύτερα κρέατα από όλη την Ελλάδα αλλά και premium κοπές από όλον τον κόσμο με κύριο στόχο να φτάσει στο τραπέζι του καταναλωτή το καλύτερο και ποιοτικότερο κρέας.
 
Ακόμα, στο κρεοπωλείο μας στην Αίγινα μπορείτε να βρείτε και διάφορα προϊόντα delicatessen όπως τυριά, αλλαντικά, σάλτσες και πολλά ακόμα παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα επιλεγμένα με βασικό κριτήριο την υψηλή και μόνο ποιότητα.

Το προσωπικό του κρεοπωλείο μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και θα φροντίσει για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας αλλά και να σας βοηθήσει να επιλέξετε το ιδανικό κρέας για το γεύμα που θέλετε να πραγματοποιήσετε.


Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο αποτελεί εγγύηση ποιότητας και τεχνογνωσίας για όλα μας τα είδη.
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

το κρεοπωλείο μας στην Αίγινα για να ανακαλύψετε την αξεπέραστη
ποιότητα και την μοναδική εξυπηρέτηση.